Összes oldalmegjelenítés

2011. június 8., szerda

A sebezhetetlen


Viasat3 21:25
Ma estére egy Shyamalan filmet ajánlok. Elfogult vagyok vele kapcsolatban, imádom a filmjeit, a Falut, az Eseményt, a Jeleket, a Hatodik érzéket.

A sebezhetetlen főszerepét Bruce Willis és Samuel L. Jackson játszák.
"David Dunn (Bruce Willis) biztonsági őr az egyetlen túlélője egy szörnyű vonatbalesetnek. Csodával határos módon egy karcolás nélkül megúszta a tragédiát. Nem sokkal később titokzatos ismeretlen férkőzik David közelébe. Elijah Price (Samuel L. Jackson) képregény-gyűjtő szerint nem véletlenül történnek vele a dolgok. David sohasem volt beteg életében, fizikai erőnléte nem puszta alkati adottság. A törékeny csontjai miatt viszont Mr. Üveg névre hallgató Elijah szerint kettejük sorsában sok a hasonlóság, természetfeletti képességeik kiegészítik egymást. A hitetlen David lassan felfedezi az igazságot Elijah szavaiban. A tét saját életének félelmetesen felsejlő értelme."


Bizonyítás


Aki pedig nagyon nem tud aludni, egy másik kedvencem, Anthony Hopkins szereplésével nézheti meg a Bizonyítás-t a tv2-n, 01.30-kor.
A filmről megoszlanak a vélemények, mindenesetre a színészi teljesítményeket, főképpen Gwyneth Paltrow játékát szinte mindenki dicséri. 

"Catherine éveken át gondját viselte ragyogó szellemű, de labilis apjának, a zseniális matematikusnak. A halála után egyedül marad fájdalmával, apja jegyzeteivel és a kérdéssel: mit kezdjen önmagával. Felbukkan a nővére, Claire, aki szeretné kezébe venni húga életének irányítását. És feltűnik Hal, az egykori tanítvány, aki szeretné áttanulmányozni az öreg jegyzeteit. Miközben Catherine egyre jobban megismeri Halt, és megtudja Claire terveit, a lehető legnyugtalanítóbb problémával kell megküzdenie: vajon mennyit örökölt apja őrültségéből vagy éppen zsenialitásából?"

Jó szórakozást!
michaela

Nincsenek megjegyzések: